Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Adverteren

Adverteren op Looopings

Looopings wordt maandelijks gelezen door zo'n 1 miljoen unieke lezers met een bovenmatige interesse voor attracties, toerisme en vrijetijdsbesteding. De site heeft voortdurend de aandacht van landelijke en regionale media in binnen- en buitenland. Op Facebook, Instagram, Threads, X, LinkedIn en YouTube is Looopings goed voor tienduizenden volgers. Afleveringen van de Looopings Podcast worden maandelijks vele duizenden keren beluisterd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Banners

Breng je merk onder de aandacht met een bannercampagne op Looopings. Voor een vaste prijs is het mogelijk om álle bannerposities op de website per 24 uur over te nemen. Dat kan op mobiel of op desktop, of allebei.

Meer weten over de opties? Neem contact op met onze partner Refinery89. Mail: campaigns@refinery89.com

Site take-over

Wie graag alle aandacht pakt, kiest voor een site take-over op onze desktop-homepage. Met een site take-over kunnen lezers niet om een campagne heen.

Meer weten over de opties? Neem contact op met onze partner Refinery89. Mail: campaigns@refinery89.com

Podcast

De Looopings Podcast verschijnt elke maand, dus twaalf keer per jaar. Sponsor jij de eerstvolgende aflevering?

Het is mogelijk om je eigen boodschap te laten verkondigen in één of meerdere afleveringen van de Looopings Podcast. Een door jou gekozen tekst wordt voorgelezen door de karakteristieke voice-over van de podcast, aan het begin én het einde van een aflevering.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Mail direct naar redactie@looopings.nl of laat een boodschap achter via 084-8679430.

Gesponsorde artikelen

Het sponsoren van een nieuwsbericht of het plaatsen van een advertorial is op Looopings niet mogelijk. Alle artikelen op de website zijn geschreven door een onafhankelijke redactie.

Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be