About

Over Looopings

Looopings.nl (met drie o's) is een onafhankelijke nieuwssite over attractieparken in Europa. We brengen dagelijks opvallende berichten uit de wereld van pretparken, achtbanen, dierentuinen, kermissen en andere dagattracties. In de loop der jaren is Looopings uitgegroeid tot de bekendste, best bezochte en meest toonaangevende nieuwssite in de recreatiebranche, met vele honderdduizenden bezoekers per maand.

Contact

Nieuwstip? Klacht? Compliment? Correctie? Vraag? Mail de redactie, klik hier.

Bellen kan ook. Laat een boodschap voor ons achter via 084-8679430.

App

Altijd op de hoogte blijven? Download de gratis Looopings-app voor iPhones of Android en ontvang een melding bij belangrijk nieuws.

Adverteren op Looopings

Meer weten over de advertentiemogelijkheden? Klik hier.

Auteursrecht

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om teksten, afbeeldingen, video's of andere inhoud van Looopings over te nemen of op een andere wijze openbaar te maken. Het vermelden van Looopings als bron is niet voldoende om auteursrechtelijk beschermd werk van Looopings zonder toestemming te mogen kopiëren.

Neem voor het vragen van toestemming contact met ons op. Dit wordt per geval beoordeeld.

Disclaimer

We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor materiële, geestelijke, of anderszins immateriële schade ontstaan door de via onze website openbaar gemaakte stukken. Deze site maakt gebruik van cookies van derden om bezoekersaantallen bij te houden en om advertenties af te kunnen stemmen op de bezoekers.