Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

'Fries pretpark blijft open ondanks arrestatie eigenaren'

01-11-2017, 20.18 uur

Het Friese pretpark Duinen Zathe gaat volgend jaar gewoon open, ondanks dat twee eigenaren dinsdag zijn opgepakt voor fraude. Dat laat mede-eigenaar Herman Jasper weten aan Looopings.

Zijn collega's Jeroen K. en Henri F. zouden zich bij een ander bedrijf - de Bikkel Groep - schuldig hebben gemaakt aan belastingontduiking, witwassen en valsheid in geschrifte. Het tweetal zit sinds gisteren vast. Er is beslag gelegd op woningen, auto's en tientallen bankrekeningen.

De heren zijn voor 50 procent aandeelhouder van Duinen Zathe in Appelscha. "Maar het onderzoek staat volledig los van het attractiepark", aldus Jasper. "Voor de bezoekers zal het dus geen consequenties hebben." Het park is momenteel gesloten vanwege de jaarlijkse winterstop. Op vrijdag 30 maart 2018 begint het nieuwe seizoen. "Wij gaan hier vol gas door met de werkzaamheden."

Jasper had de aanhoudingen totaal niet zien aankomen. "Ik ken Jeroen en Henri als vriendelijke, betrouwbare mensen. Het komt voor mij totaal onverwacht. Wat de gevolgen voor het bedrijf zullen zijn, is afwachten."

Met Duinen Zathe gaat het volgens de mede-eigenaar "geweldig goed". Het park noteerde dit seizoen een bezoekersrecord. "Mede door de inzet en financiële middelen van Jeroen en Henri."

Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be