Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Absoluut record: Fries pretpark verwelkomt 100.000e bezoeker

11-08-2017, 21.17 uur

Het Friese pretpark Duinen Zathe heeft een record te pakken. Vandaag verwelkomde het attractiepark in Appelscha de 100.000e bezoeker van het jaar. Dat is een unicum: vorig jaar trok Duinen Zathe gedurende het hele seizoen nog 90.000 bezoekers.

In 2014 waren dat er 60.000. "We verwachten dit seizoen uit te komen op maar liefst 140.000 gasten", vertelt directeur Jeroen Kolhoff aan Looopings. "Als het aan mij ligt, gaan we op naar de 250.000 bezoekers per jaar. Dat zien we als een soort maximum."

Voor het gezin met de 100.000e bezoeker stond een speciale taart klaar.

Duinen Zathe opende afgelopen voorjaar een achtbaan - de London City Coaster - en een verkeerstuin met onderdelen uit het gesloten Verkeerspark Assen. De directie is naar eigen zeggen op zoek naar andere familieparken om over te nemen.

Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be