Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris komt met belangrijk nieuws voor abonnementhouders

28-05-2021, 18.57 uurBeeld: @promenadefotos

Disneyland Paris heeft een belangrijk bericht voor abonnementhouders. De voorwaarden voor het reserveren van de Disney-parken worden strenger. Ter compensatie blijven alle abonnementen automatisch zestig dagen langer geldig. Daarnaast komen er twee extra openingsdagen, speciaal voor abonnees.

Disneyland Paris gaat op donderdag 17 juni weer open voor het grote publiek. Op dinsdag 15 en woensdag 16 juni vinden twee exclusieve dagen voor abonnementhouders plaats. Zij kunnen vanaf dinsdag 1 juni om 15.00 uur een reservering plaatsen.

Tot nu toe was het mogelijk om met een abonnement een onbeperkt aantal reserveringen te plaatsen. Daardoor waren alle dagen tot en met augustus al volledig volgeboekt voor abonnees. Om het proces eerlijker te laten voorlopen, voert Disney nu een nieuwe regel in.

Annuleren
Elke jaarkaarthouder mag voortaan maximaal drie reserveringen tegelijk maken. De testdagen op 15 en 16 juni vallen daarbuiten. "Als u meer dan drie bezoeken heeft gepland, vragen wij u om drie data te behouden en de andere te annuleren", meldt Disney in een verklaring.

En zo niet? "Vanaf 4 juni wordt elke extra reservering voor een datum na de eerste drie boekingen automatisch geannuleerd." De beperking geldt overigens niet voor bezoekers die blijven slapen in een Disney-hotel.

Goedmakertje
Als goedmakertje komt Disneyland Paris met een verrassing: de geldigheid van alle jaarkaarten worden automatisch met zestig extra dagen verlengd. "We zijn ons ervan bewust dat deze nieuwe voorwaarden anders zijn dan u gewend bent. Om u te bedanken voor uw begrip, bieden we een extra verlenging aan."

Wie daar niet op zit te wachten, krijgt tot 10 juni de kans om het abonnement op te zeggen. Maandelijkse betalingen worden dan stopgezet. Wie voor een heel jaar betaald heeft, krijgt een vergoeding voor het aantal resterende dagen sinds 30 oktober 2020, de sluitingsdatum van Disneyland Paris. De terugbetaling kan tot 90 dagen in beslag nemen.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be