Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Marvel-hotel Disneyland Paris vanaf vandaag te reserveren

18-05-2021, 13.04 uur

Disneyland Paris opent Disney's Hotel New York - The Art of Marvel op maandag 21 juni 2021. Dat is vier dagen na de langverwachte heropening van de Disney-parken op 17 juni. Vanaf vandaag is het mogelijk om een kamer te boeken in het vernieuwde viersterrenhotel, dat volledig draait om kunstwerken van de Marvel-superhelden.

Eigenlijk zou het hotel al opengaan op 15 juni 2020. Door de coronacrisis moest de opening ruim een jaar worden uitgesteld. Hotel New York is al sinds januari 2019 dicht voor een ingrijpende renovatie. Tijdens de tweeënhalf jaar durende verbouwing zijn alle ruimtes opnieuw ingericht. Ook het exterieur kreeg een nieuw uiterlijk.

Disneyland spreekt over "de grootste collectie Marvel-kunst ter wereld", met meer dan 350 originele kunstwerken van 110 internationale kunstenaars. "Iedere kamer is voorzien van enkele Marvel-kunstwerken", belooft Disney.

Zwembad
Disney's Hotel New York - The Art of Marvel bestaat uit 561 kamers, het zwembad Metro Pool, een sauna, een meet-and-greet-locatie, de fitnessruimtes Metro Health Club en Hero Training Zone, souvenirwinkel New York Boutique, de restaurants Manhattan Restaurant en Downtown Restaurant en de bars Skyline Bar en Bleecker Street Lounge.

In het Super Hero Station is Spider-Man te ontmoeten. Daarnaast zijn er de zogeheten Marvel Photo Stations, waar bezoekers kunnen poseren als superheld in een Marvel-decor.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be