Attractiepark Toverland

Toverland bouwt spookhuis speciaal voor kinderen

10-10-2020, 07.34 uur | Reacties

Toverland denkt tijdens Halloween ook aan de kleintjes. Het attractiepark presenteert dit jaar voor het eerst een spookhuis speciaal voor kinderen onder de 12 jaar: Dr. Fool's Mansion. Jonge waaghalzen komen tijdens een ontdekkingstocht onder meer spinnen, heksen, mummies en skeletten tegen.

Dr. Fool is een gekke professor die gespecialiseerd is in angsten. Zijn gratis toegankelijke spookhuis is te vinden in het overdekte themagebied Land van Toos, naast zweefmolen Djinn. De uitgang loopt door souvenirwinkel Bazaar, die voor de gelegenheid is omgedoopt tot Halloween Shop.


ZIE OOK: Extra attractie in Toverland op Halloween Nights: de Cake Walk

Dr. Fool's Mansion is één van de onderdelen van de kindvriendelijke Halloween Days in Toverland. Verder bestaat het aanbod overdag onder meer uit een muzikale kindershow Bertus en Jaapie in entreegebied Port Laguna en een griezeldoolhof met acteurs in de Tovertuin, net buiten het Land van Toos. Voor oudere bezoekers zijn er de Halloween Nights.ZIE OOK: Toverland toont eerste beelden van nieuw spookhuis Maison de la Magie

Reacties