Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland bouwt spookhuis speciaal voor kinderen

10-10-2020, 07.34 uur

Toverland denkt tijdens Halloween ook aan de kleintjes. Het attractiepark presenteert dit jaar voor het eerst een spookhuis speciaal voor kinderen onder de 12 jaar: Dr. Fool's Mansion. Jonge waaghalzen komen tijdens een ontdekkingstocht onder meer spinnen, heksen, mummies en skeletten tegen.

Dr. Fool is een gekke professor die gespecialiseerd is in angsten. Zijn gratis toegankelijke spookhuis is te vinden in het overdekte themagebied Land van Toos, naast zweefmolen Djinn. De uitgang loopt door souvenirwinkel Bazaar, die voor de gelegenheid is omgedoopt tot Halloween Shop.

Dr. Fool's Mansion is één van de onderdelen van de kindvriendelijke Halloween Days in Toverland. Verder bestaat het aanbod overdag onder meer uit een muzikale kindershow Bertus en Jaapie in entreegebied Port Laguna en een griezeldoolhof met acteurs in de Tovertuin, net buiten het Land van Toos. Voor oudere bezoekers zijn er de Halloween Nights.















Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be