Europa-Park

Karretje van nieuwe attractie Europa-Park gepresenteerd

19-09-2019, 10.45 uur | Reacties

Europa-Park presenteert nu alvast een karretje van een nieuwe attractie. Komende winter opent het Duitse attractiepark de darkride Snorri Touren, gelegen in het Scandinavische themagebied. Bezoekers worden meegenomen op reis door de inktvis Snorri, de mascotte van het nieuwe waterpark Rulantica.

Rulantica gaat op 28 november open. Eigenlijk had Snorri Touren al in de herfst af moeten zijn, maar de ingebruikname is uitgesteld tot het winterseizoen. Vooralsnog staat de opening van de familieattractie gepland op 23 november.


ZIE OOK: Scandinavisch dorp in Europa-Park opnieuw opgebouwd na brand

Parkdeel Scandinaviƫ werd het afgelopen jaar opnieuw opgebouwd na een grote brand. Snorri Touren is een volledig nieuwe toevoeging. De darkride verrijst in de kelder van het themagebied. Voor het ontwerp en de realisatie is het Nederlandse bedrijf Jora Vision ingeschakeld.

Vlotten
Jora Vision ontwierp ook de karretjes, vormgegeven als opblaasbare vlotten. EĆ©n voertuig staat deze week op pretparkbeurs IAAPA Expo Europe in Parijs. Het transportysteem komt uit de fabriek van huisleverancier Mack Rides. Er zal ook gebruikgemaakt worden van zogeheten mediadomes met projecties.ZIE OOK: Nederlands bedrijf ontwerpt darkride voor Europa-Park

Reacties