Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Karretje van nieuwe attractie Europa-Park gepresenteerd

19-09-2019, 10.45 uur | Reacties

Europa-Park presenteert nu alvast een karretje van een nieuwe attractie. Komende winter opent het Duitse attractiepark de darkride Snorri Touren, gelegen in het Scandinavische themagebied. Bezoekers worden meegenomen op reis door de inktvis Snorri, de mascotte van het nieuwe waterpark Rulantica.

Rulantica gaat op 28 november open. Eigenlijk had Snorri Touren al in de herfst af moeten zijn, maar de ingebruikname is uitgesteld tot het winterseizoen. Vooralsnog staat de opening van de familieattractie gepland op 23 november.

Parkdeel Scandinaviƫ werd het afgelopen jaar opnieuw opgebouwd na een grote brand. Snorri Touren is een volledig nieuwe toevoeging. De darkride verrijst in de kelder van het themagebied. Voor het ontwerp en de realisatie is het Nederlandse bedrijf Jora Vision ingeschakeld.

Vlotten
Jora Vision ontwierp ook de karretjes, vormgegeven als opblaasbare vlotten. EĆ©n voertuig staat deze week op pretparkbeurs IAAPA Expo Europe in Parijs. Het transportysteem komt uit de fabriek van huisleverancier Mack Rides. Er zal ook gebruikgemaakt worden van zogeheten mediadomes met projecties.Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be