Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Grootste pretparkbeurs van Europa komt eraan

20-08-2019, 21.39 uur

Parijs staat binnenkort drie dagen lang in het teken van pretparken en attracties. Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 september vindt in de Franse hoofdstad de grootste pretparkbeurs van Europa plaats. Honderden bedrijven uit de recreatiewereld presenteren hun laatste ontwikkelingen in evenementencomplex Paris Expo Porte de Versailles.

Traditiegetrouw zijn bekende attractiebouwers als Vekoma, Intamin, Mack Rides en Gerstlauer van de partij. Daarnaast staan er verschillende conferenties, persbijeenkomsten en paneldiscussies op het programma. Zo zijn er educatieve sessies met directieleden van Europese attractieparken over variabele entreeprijzen, het verkorten van wachtrijen en omgaan met slecht weer.

De organisatie - branchevereniging IAAPA - verwacht meer dan 15.000 bezoekers. Voorgaande jaren werd het evenement Euro Attractions Show (EAS) genoemd. Nu gaat het evenement door het leven als de IAAPA Expo Europe. IAAPA staat voor International Association of Amusement Parks and Attractions.

Disneyland Paris
Veel fans kijken uit naar een presentatie van Disneyland Paris op 19 september. Dan praten operationeel directeur Daniel Delcourt en projectleider David Wilson van Walt Disney Imagineering twee uur lang over de toekomst van het Franse Disney-resort.

De beurs is bedoeld voor professionals uit de branche. Wie geen lid is van IAAPA, betaalt 115 euro voor toegang tot de beursvloer of 200 euro voor entree inclusief het bijwonen van de educatieve sessies. Voor sommige bijeenkomsten, zoals die over Disneyland Paris, moeten aparte tickets gekocht worden.

Amsterdam
Vorig jaar had de Expo een Nederlands tintje. Toen werd het evenement in Amsterdam gehouden.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be