Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris zoekt Nederlandse entertainers

04-03-2019, 14.18 uur

Altijd al gedroomd van een carrière als prins of prinses? Disneyland Paris is op zoek naar Nederlanders die graag in de huid van een Disney-figuur kruipen voor shows, parades en meet-and-greets. In Amsterdam vindt binnenkort een speciale Disney-auditie plaats.

Er wordt gezocht naar entertainers met een lengte tussen 137 en 196 centimeter. Wie tussen 141 en 154 centimeter of 181 en 196 centimeter is, komt in aanmerking voor het portretteren van een Disney-personage. Er worden ook reguliere dansers gezocht.

"Kies voor een unieke ervaring door toe te treden tot onze entertainmentafdeling", staat in de beschrijving. "We zoeken naar enthousiaste en zeer energieke personen. Ervaring op het gebied van animatie, acteren en dansen zou een pré zijn."

Contracten
Er zijn vijftig posities te vergeven: dertig fulltime-contracten met een start tussen april en september 2019 en twintig tijdelijke contracten vanaf mei 2019, voor minimaal drie maanden.

De open auditie vindt op 6 april om 10.00 uur plaats in Chassé Dance Studios in Amsterdam. Kandidaten moeten Engels of Frans kunnen spreken en minimaal 18 jaar oud zijn. Ook moeten ze een Engelstalig cv en een pen op zak hebben.

Make-up
Men raadt aan om comfortabele kleding aan te trekken. Schoenen met hakken en schoenen met zwarte zolen zijn uit den boze. Verder mogen deelnemers geen make-up dragen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be