Disneyland Paris

Video: Goofy haalt acrobatische toeren uit in Disneyland Paris

25-02-2019, 12:53 uur | Reacties

Disney-figuur Goofy blijkt ontzettend lenig te zijn. Normaal gesproken beperkt het beroemde personage zich tot het poseren voor foto's en het uitdelen van handtekeningen, maar zondagmiddag toonde hij onverwachts zijn acrobatische kant. Bezoekers van Disneyland Paris zagen hoe Goofy plotseling een achterwaartse salto maakte.

Vervolgens lukte het hem ook om een handstand te doen, op zijn handen te lopen en op één hand te staan. Een Japanse bezoeker bracht de opzienbarende dansmoves in beeld. "Wat ben je een fantastische danser!", schreef ze op Instagram. "Zó acrobatisch."


ZIE OOK: Foto's: piraten en prinsessen nemen Disneyland Paris over

Goofy stond in themagebied Main Street U.S.A. voor een meet-and-greet. Naast hem was ondertussen het dansspektakel Disney Pirates or Princesses: Make your Choice bezig, onderdeel van het Festival of Pirates and Princesses in het Disneyland Park. Dat evenement duurt nog tot en met 17 maart.

Pluto
Overigens is Goofy niet het enige karakter in Disneyland Paris met danstalent. De hond Pluto deed onlangs nog een komische dance battle met een bezoeker.ZIE OOK: Video: Pluto doet dance battle met bezoeker in Disneyland Paris

Reacties