Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings maakt actuele wachttijden van tientallen pretparken inzichtelijk

29-04-2019, 13.48 uur

Tijdens een dagje pretpark snel en makkelijk de wachttijden voor de attracties checken? De pagina's met actuele wachttijden op Looopings zijn vernieuwd. Op dit moment vind je op looopings.nl/wachten de wachttijden én showtijden van maar liefst 23 verschillende attractieparken in Europa.

Daarvoor kwam er een nieuwe indeling, gesorteerd per land. Naast bekende namen als de Efteling, Walibi Holland, Plopsaland, Walibi Belgium, Disneyland Paris, Parc Astérix, Europa-Park en Phantasialand toont Looopings nu ook wachttijden van relatief onbekende parken in onder meer Groot-Brittannië, Duitsland, Zweden en Denemarken.

Verder ontbreken populaire vakantiebestemmingen als Gardaland (Italië) en PortAventura (Spanje) niet. Bovendien is steeds in één oogopslag te zien welke attracties gesloten zijn vanwege onderhoud of een storing. Geen enkele andere website ter wereld beschikt over de actuele gegevens van zo veel verschillende pretparken.

Gegevens
De gegevens zijn afkomstig uit de officiële apps van de parken zelf. Om die reden kan Looopings alleen wachttijden vertonen van parken met een werkende app. Toverland, Movie Park Germany en Bobbejaanland zijn voorbeelden van pretparken die op dit moment nog geen wachttijden communiceren. Bezoekers zijn daar aangewezen op bordjes bij de attracties.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be