Looopings

Looopings maakt actuele wachttijden van tientallen pretparken inzichtelijk

29-04-2019, 13:48 uur | Reacties

Tijdens een dagje pretpark snel en makkelijk de wachttijden voor de attracties checken? De pagina's met actuele wachttijden op Looopings zijn vernieuwd. Op dit moment vind je op looopings.nl/wachten de wachttijden én showtijden van maar liefst 23 verschillende attractieparken in Europa.

Daarvoor kwam er een nieuwe indeling, gesorteerd per land. Naast bekende namen als de Efteling, Walibi Holland, Plopsaland, Walibi Belgium, Disneyland Paris, Parc Astérix, Europa-Park en Phantasialand toont Looopings nu ook wachttijden van relatief onbekende parken in onder meer Groot-Brittannië, Duitsland, Zweden en Denemarken.


ZIE OOK: Toverland wil bij nader inzien tóch een eigen app

Verder ontbreken populaire vakantiebestemmingen als Gardaland (Italië) en PortAventura (Spanje) niet. Bovendien is steeds in één oogopslag te zien welke attracties gesloten zijn vanwege onderhoud of een storing. Geen enkele andere website ter wereld beschikt over de actuele gegevens van zo veel verschillende pretparken.

Mobiel
Via de mobiele website van Looopings zijn de wachttijden te raadplegen via het klokicoontje in het hoofdmenu. In de officiële Looopings-app voor iPhone en Android is er een apart menu-item gemaakt voor de wachttijden-pagina's.

De gegevens zijn afkomstig uit de officiële apps van de parken zelf. Om die reden kan Looopings alleen wachttijden vertonen van parken met een werkende app. Toverland, Movie Park Germany en Bobbejaanland zijn voorbeelden van pretparken die op dit moment nog geen wachttijden communiceren. Bezoekers zijn daar aangewezen op bordjes bij de attracties.

ZIE OOK: Phantasialand lanceert app met actuele wachttijden

Reacties