Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Freerunners beklimmen veertig meter hoge achtbaan Toverland

11-10-2018, 15.37 uur

Een groep freerunners heeft levensgevaarlijke stunts uitgehaald in Toverland. Leden van YouTube-kanaal Smoare beklommen onlangs de achtbanen in het Limburgse attractiepark - waaronder de nieuwe veertig meter hoge wing coaster Fenix - zonder veiligheidstuigjes of andere valbeveiliging.

Smoare kreeg van Toverland toestemming om na sluitingstijd het park op geheel eigen wijze te verkennen. Naast Fenix leefden de freerunners zich uit op decorstukken, gebouwen en klimtoestellen. Ook houten achtbaan Troy en spinning coaster Dwervelwind kwamen aan de beurt.

Het is niet voor het eerst dat de populaire youtubers, goed voor 500.000 abonnees, hun sensationele kunsten vertonen in een pretpark. In 2015 waren ze al eens te gast in Walibi Holland, waar ze op attracties als Goliath en Robin Hood klauterden.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be