Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Details van nieuw hotel Plopsaland De Panne onthuld

19-05-2018, 19.25 uur | Reacties

De kogel is door de kerk: Plopsaland De Panne gaat een eigen hotel bouwen. Vanaf 2020 kunnen bezoekers van het Vlaamse pretpark blijven slapen in het Plopsa Hotel, dat komt te liggen bij de entree van het park. De bouw gaat zo'n 20 miljoen euro kosten.

Het vier verdiepingen tellende complex telt straks 117 hotelkamers, waarvan 33 suites. Verder worden er een restaurant, twee bars en drie vergaderzalen gerealiseerd. Onder het hotel komt een kleine parkeerplaats. Dat blijkt uit bouwtekeningen waar Looopings en fansite Plopsa Fans de hand op hebben weten te leggen.

Het Plopsa Hotel wordt gebouwd tussen zwemparadijs Plopsaqua en de hoofdingang van het attractiepark. Waarschijnlijk kunnen de werkzaamheden komend najaar beginnen. In juni 2016 kwamen al enkele schetsen van zowel het exterieur als interieur naar buiten.

Er zijn ook plannen voor een Plopsa-vakantiepark met bungalows in de stijl van kinderhelden als Kabouter Plop, Bumba, K3 en Wickie de Viking.

Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be