Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Jongen haalt gevaarlijke stunt uit bij waterachtbaan Europa-Park

29-04-2018, 22.05 uur

Een jongen heeft een levensgevaarlijke stunt uitgehaald bij een waterachtbaan in het Duitse pretpark Europa-Park. Hij sprong vanmiddag in het water bij de Atlantica SuperSplash, terwijl de attractie gewoon in bedrijf was. Dat vertellen omstanders aan Looopings.

Een andere jongen filmde het tafereel. "Volgens mij waren het youtubers", zegt een ooggetuige. "Die twee gasten stonden te filmen en gek te doen, toen één van hen over het hek klom en in het water sprong, tussen twee bootjes door." Medewerkers hadden ogenschijnlijk niets door. "De attractie werd niet stilgezet en niemand greep in."

Atlantica SuperSplash is een dertig meter hoge waterachtbaan met een topsnelheid van 80 kilometer per uur. De attractie, gelegen in het Portugese themagebied van Europa-Park, opende in 2005. Een ritje bestaat uit een lift, twee draaischijven en een enorme splash.





Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be