Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland verwelkomt personages van Nickelodeon

25-04-2018, 12.32 uur

Plopsaland gaat in zee met Nickelodeon. De figuren van de bekende kinderzender komen binnenkort naar het Vlaamse attractiepark. In Plopsaland De Panne vinden op zaterdag 28, zondag 29, maandag 30 april en dinsdag 1 mei de Nickelodeon Fandays plaats.

Bezoekers kunnen op de foto met personages als SpongeBob SquarePants, Dora the Explorer, de Teenage Mutant Ninja Turtles en de pups van PAW Patrol. In het park komt tijdelijk een Nickelodeon Village met speeltoestellen te liggen. Echte kenners kunnen meedoen met de Nickelodeon Quiz. De dag wordt afgesloten met een Nickelodeon Parade.

Dat Plopsaland kiest voor een samenwerking met Nickelodeon is opvallend. Het park is eigendom van Studio 100, dat met merken als Kabouter Plop, Maya de Bij, Piet Piraat en Wickie de Viking een hoop eigen karakters in huis heeft.

De afgelopen jaren vonden de Nickelodeon Fandays plaats in het Belgische pretpark Bellewaerde.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be