Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen blundert met persoonsgegevens van abonnees

24-04-2018, 13:11 uur | Reacties

Wildlands Adventure Zoo Emmen is de mist in gegaan met duizenden brieven aan abonnementhouders. Abonnees van het dierenpark kregen de afgelopen tijd massaal foutieve brieven met verkeerde namen.

In totaal werden op zo'n drieduizend adressen brieven met verkeerde gegevens bezorgd, weet het Dagblad van het Noorden. Omdat op veel adressen meerdere abonnees wonen, ligt het aantal brieven met fouten nog hoger.

ZIE OOK: Penisbloem veroorzaakt geur van rottend vlees in Wildlands Emmen

Wildlands wilde mensen benaderen die hun abonnement nog niet hadden verlengd. Ook personen die dit allang gedaan hadden, kregen een brief in de bus. "Het systeem dat werd gebruikt voor de brievenactie heeft bepaalde gegevens niet goed verwerkt", reageert een woordvoerster. "Heel vervelend allemaal."

De voorlichtster weet niet hoe het kan dat op veel brieven ook verkeerde namen en initialen stonden. "We hebben werkelijk nog geen idee hoe dit kan." Ze geeft toe dat de actie "erg klungelig" overkomt. Betrokken abonnementhouders krijgen binnenkort een excuusbrief met een tegoedbon voor iets lekkers.

ZIE OOK: Efteling-abonnement duurder in 2018, korting wordt gehalveerd

Reacties
Bijdrage