Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Dit kost een overnachting in het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen

23-04-2018, 20.38 uur

Hoe duur is het om te blijven slapen tussen de leeuwen en neushoorns? Looopings zet de tarieven van het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen op een rijtje. Het imponerende vakantiepark - onderdeel van het Safaripark Beekse Bergen - verwelkomt vanaf vandaag officieel gasten.

Wie een vakantie boekt, kan kiezen uit vrijstaande lodges voor zes, acht of veertien personen, boomhutten voor zes personen en safaritenten voor zes of acht personen.

De exacte prijzen variëren afhankelijk van het seizoen. Een gezin met twee volwassenen en twee kinderen zou dankzij lastminutekorting eind mei 347 euro kwijt zijn voor twee overnachtingen in een zespersoons lodge (drie slaapkamers, twee badkamers, twee toiletten). Halverwege augustus kost hetzelfde verblijf 658 euro voor vier personen. Voor twee overnachtingen in oktober moet 493 euro afgerekend worden.

De safaritenten zijn iets goedkoper. Ze beschikken over twee slaapkamers, een verwarming, een keukentje met eettafel, een douche en een toilet. Een gezin met twee volwassenen en twee kinderen kan er in augustus voor 513 euro drie dagen en twee nachten verblijven. In oktober kost dat 448 euro.

De boomhutten zitten voor de komende maanden al aardig volgeboekt. Wie eind juni twee nachten wil blijven slapen, is 648 euro kwijt voor vier personen. In september bedraagt de prijs voor twee overnachtingen 603 euro.

Alle all-in prijzen zijn inclusief toegang tot het Safaripark en het nabijgelegen Speelland Beekse Bergen. Overal is gratis wifi beschikbaar. De accommodaties kijken uit over een leeuwenvlakte of over een savanne met onder meer giraffen, struisvogels, zebra's, neushoorns en dromedarissen. Voor 22,50 euro kunnen gasten opgeven dat ze een huisje aan de savanne willen. Wie per se wil uitkijken over de leeuwen, betaalt 44,50 euro extra.









Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be