Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat oude Python-onderdelen verloten onder abonnees

20-04-2018, 14.31 uur

Abonnementhouders van de Efteling krijgen de kans om een onderdeel van de oude Python aan te schaffen. De Efteling gaat tientallen oude moeren van de onlangs vernieuwde achtbaan verloten onder abonnees. Voor het exclusieve souvenirtje moet wel 66 euro neergeteld worden.

Bij de heropening van de beroemde rollercoaster werden op zaterdag 31 maart al vijfhonderd kleine moeren verkocht, voor 30 euro per stuk. Die zijn afkomstig uit de liftheuvel van de 37 jaar oude attractie. Alle exemplaren waren binnen een half uur uitverkocht.

Er zijn ook 150 grote moeren gemaakt, voor speciale gelegenheden. Die komen uit de originele staanders van de Python. 66 daarvan worden voor 66 euro beschikbaar gesteld aan abonnementhouders. De Efteling bestaat dit jaar 66 jaar.

Wie interesse heeft in het bijzondere aandenken, kan vóór 1 mei een formulier invullen op de website van het attractiepark. Abonnees worden er per mail over geïnformeerd. Op 2 mei maakt de Efteling bekend welke fans een moer mogen kopen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be