Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert programma van Negen Pleinen Festijn 2018

20-04-2018, 11.56 uur | Reacties

Het jaarlijkse zomerfestival in de Efteling wordt vernieuwd. Tijdens het Negen Pleinen Festijn in juli en augustus is er live entertainment te vinden op twee nieuwe plekken: het Hartenhof-plein bij Symbolica en het Anton Pieckplein.

Lakei O.J. Punctuel leert bezoekers op het Hartenhof-plein alle buigingen en danspasjes van de Symbolicaanse Hofdans. Op het Anton Pieckplein wordt een nostalgisch feestje gevierd met de Harmonie van Drie, die voorgaande jaren op verschillende plekken opdook. Verder komt er 'Pieckeriaans straattheater'.

Daarvoor moeten het Witte Paard-plein in het Marerijk en het Stationsplein in het Ruigrijk wijken. Bij restaurant Het Witte Paard traden vorig jaar dj's van Efteling Kids Radio op. Het Stationsplein bij schommelschip Halve Maen draaide om zangact Zang en Gelukkig. Die verhuist naar het Vliegende Hollander-plein.

De andere pleinen blijven vrijwel ongewijzigd. Dat zijn het Fata Morgana-plein, het Pirañaplein, het Herautenplein, het Steenbokplein, het Ton van de Venplein en het Carnaval Festival-plein. De aftrap vindt steeds om 18.00 uur plaats, met de Bonte Stoet op de Pardoes Promenade.

Tijdens het Negen Pleinen Festijn - op alle vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus - is het attractiepark geopend tot 23.00 uur. De ingangen van de attracties sluiten eerder. Entreebewijzen voor de Efteling zijn in die periode 2 euro duurder. Eén ticket kost 40 euro bij de kassa en 38 euro op internet.

Reacties