Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-show Raveleijn geannuleerd vanwege technisch probleem

19-04-2018, 13.16 uurBeeld: leilaprins2000

De Efteling-show Raveleijn gaat vandaag niet door. Eigenlijk zou de voorstelling met paarden en raven vanmiddag vier keer worden opgevoerd, om 12.00, 14.00, 15.30 en 17.00 uur. Vanwege een technisch probleem zijn alle shows geannuleerd.

Foto's tonen hoe de gigantische mechanische draak Draconicon een podium in de arena doorboord heeft. Het terras van het naastgelegen restaurant Het Wapen van Raveleijn is afgezet met bouwhekken, om te voorkomen dat bezoekers het decor kunnen bekijken.

Draconicon verschijnt normaal gesproken tijdens de voorstelling om met de ruiters van Raveleijn te vechten. Het vijfkoppig monster wordt bestuurd door slechterik Olaf Grafhart.

Waarschijnlijk is Raveleijn morgen weer te zien, laat een woordvoerster aan Looopings weten. "De schade is dan nog niet volledig hersteld", zegt ze. "Dat kost een paar dagen." Vandaag zijn de personages uit de show wel aanwezig voor een meet-and-greet.

Vanwege werkzaamheden wordt watershow Aquanura momenteel ook niet opgevoerd.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be