Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling-show Raveleijn geannuleerd vanwege technisch probleem

19-04-2018, 13:16 uur | ReactiesFoto: leilaprins2000

De Efteling-show Raveleijn gaat vandaag niet door. Eigenlijk zou de voorstelling met paarden en raven vanmiddag vier keer worden opgevoerd, om 12.00, 14.00, 15.30 en 17.00 uur. Vanwege een technisch probleem zijn alle shows geannuleerd.

Foto's tonen hoe de gigantische mechanische draak Draconicon een podium in de arena doorboord heeft. Het terras van het naastgelegen restaurant Het Wapen van Raveleijn is afgezet met bouwhekken, om te voorkomen dat bezoekers het decor kunnen bekijken.

ZIE OOK: 'Kleine verbeteringen' bij Efteling-show Raveleijn

Draconicon verschijnt normaal gesproken tijdens de voorstelling om met de ruiters van Raveleijn te vechten. Het vijfkoppig monster wordt bestuurd door slechterik Olaf Grafhart.

Waarschijnlijk is Raveleijn morgen weer te zien, laat een woordvoerster aan Looopings weten. "De schade is dan nog niet volledig hersteld", zegt ze. "Dat kost een paar dagen." Vandaag zijn de personages uit de show wel aanwezig voor een meet-and-greet.

Vanwege werkzaamheden wordt watershow Aquanura momenteel ook niet opgevoerd.ZIE OOK: Geen vogels in Efteling-show Raveleijn wegens vogelgriep

Reacties
Bijdrage