Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Exclusief themafeest met Marvel-superhelden in Disneyland Paris

19-04-2018, 10:54 uur | Reacties

Disneyland Paris doet iets extra's voor fans van de Marvel-superhelden. Op zaterdag 7 juli vindt in het Walt Disney Studios Park een groot Marvel-themafeest plaats, speciaal voor abonnementhouders en hun vrienden. Het hele park staat dan in het teken van bekende Marvel-personages als Spider-Man, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow, Doctor Strange en de Hulk.

Disneyland belooft unieke entertainmentacts, bijzondere meet-and-greets en andere activiteiten. Het evenement duurt van 20.30 tot 00.30 uur. Vrijwel alle attracties zijn geopend. Bezoekers mogen verkleed komen, maar het dragen van maskers is om veiligheidsredenen niet toegestaan.

ZIE OOK: Bizar: Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland met Tower of Terror-thema

Entreebewijzen zijn alleen verkrijgbaar voor abonnees met een Infinity- of Magic Plus-pasje, de twee duurste abonnementsvormen. Zij mogen één introducé meenemen. Kaarten kosten 39 euro per stuk.

Eind maart werd in het Walt Disney Studios Park nog een Tower of Terror-themafeest gehouden, met speciale souvenirs, een projectieshow en acteurs. Bovendien kreeg achtbaan Rock 'n' Roller Coaster tijdelijk een Tower of Terror-thema. Toen waren alleen Infinity-abonnees welkom.

Van 10 juni tot en met 30 september is het Walt Disney Studios Park het toneel van Marvel-festival Summer of Super Heroes, met drie nieuwe shows. Eén daarvan is de spectaculaire theatervoorstelling Marvel: Super Heroes United.

ZIE OOK: Disneyland Paris onthult details over spectaculaire nieuwe Marvel-show

Reacties
Bijdrage