Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Nep-loverboy benadert minderjarige meisjes op kermis

16-04-2018, 13.32 uur

Op een Noord-Hollandse kermis heeft een nep-loverboy afgelopen weekend tientallen meisjes benaderd. De gemeente Koggenland had een acteur ingehuurd die zich voordeed als loverboy. Hij sprak 22 meisjes aan tussen 13 en 17 jaar. Zes gaven zonder aarzelen hun telefoonnummer.

De zestien andere meisjes deden dat niet, maar vonden het volgens de gemeente wel erg lastig om nee te zeggen en weg te lopen. Met de actie op de kermis in het dorpje De Goorn wilden de initiatiefnemers de gevaren van loverboys aantonen.

De acteur benaderde de meisjes met de zin: "Hé schatje, wat zie je er mooi uit. Mag ik je telefoonnummer?'" Alle aangesproken meisjes hebben na afloop een gesprek gehad met een medewerker van de gemeente. Naar verluidt reageerde bijna iedereen positief.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be