Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling kiest voor nieuw soort friet: 'Beter en lekkerder'

16-04-2018, 16.11 uur

De Efteling verkoopt sinds kort een nieuw soort friet. In het attractiepark wordt tegenwoordig Oerfriet van Aviko geserveerd. Die zou beter en lekkerder zijn dan de friet die tot voor kort verkrijgbaar was.

De afgelopen jaren kregen bezoekers Aviko Pommy Plus-friet van 10 millimeter voorgeschoteld. "Door verschillende geluiden hebben we gekozen voor een nieuwe, betere frietsoort", laat het park weten. De prijs van een frietje is licht gestegen. Een klein frietje met saus kost nu 2,55 euro in plaats van 2,30 euro.

"Dankzij het gebruik van de Nederlandse Agria-aardappel garanderen wij een constante, ambachtelijke kwaliteit", zegt fabrikant Aviko over de Oerfriet van 11 millimeter. Efteling-bezoekers kunnen de friet op zes verschillende plekken uitproberen: bij De Steenbok, De Hongerige Machinist, De Meermin, Panorama, de Smulpaap en Het Witte Paard.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be