Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Coo

Nieuwe attractie in Belgisch pretpark staat er alleen voor de sier

16-04-2018, 14.01 uur | ReactiesBeeld: Mr.Themeparkfans

In het Belgische pretpark Plopsa Coo is een nieuwe attractie opgebouwd, maar bezoekers kunnen geen ritje maken. Afgelopen week verscheen de kermisattractie Move-It in het park. Die is echter niet bedoeld als aanvulling op het attractieaanbod.

De machine dient alleen als decor voor filmopnames, bevestigt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. "Het gaat om filmopnames voor een externe productie." Waarschijnlijk blijft de Move-It staan tot medio mei. "De attractie is dus niet toegankelijk voor gasten."

Achter de schermen wordt ondertussen wel nagedacht over uitbreidingsplannen voor Plopsa Coo, bevestigt de directeur. Afgelopen maand verdween de attractie De Octopus. Van den Kerkhof: "We bekijken hoe we het park in de toekomst verder kunnen ontwikkelen."

Plopsa Coo bevindt zich bij de beroemde watervallen van Coo, in de Belgische provincie Luik. Het is één van de drie Plopsa-parken in België, naast Plopsa Indoor Hasselt en vlaggenschip Plopsaland De Panne.

Meer Plopsa Coo
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be