Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Parkeren in Toverland wordt duurder

15-04-2018, 12:05 uur | Reacties

Parkeren in Toverland wordt 25 procent duurder. Vanaf 7 juli betalen bezoekers geen 8 euro maar 10 euro voor een parkeerkaart. Daarmee wordt het Limburgse attractiepark net zo duur als de Efteling, dierenpark Wildlands in Emmen en Plopsa Indoor Coevorden.

Tegelijkertijd verhoogt Toverland de prijs van een parkeerabonnement van 32 euro naar 40 euro. "De prijsstijging is inherent aan de gigantische uitbreiding van 35 miljoen euro die we komende zomer openen", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We zorgen ook voor een mooie nieuwe parkeerplaats."

ZIE OOK: Entreeprijs Toverland stijgt met bijna 15 procent

Toverland wordt anderhalf keer zo groot door de toevoeging van het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themadeel Avalon, met een spectaculaire wing coaster en een waterattractie. Ook de reguliere entreeprijs gaat omhoog.

De parkeerkosten in Walibi Holland stegen dit jaar van 8 euro naar 8,50 euro. Duinrell vraagt 9 euro, Attractiepark Slagharen neemt genoegen met 7,50 euro. Drievliet en Avonturenpark Hellendoorn rekenen 7 euro voor een parkeerplek.

ZIE OOK: Foto's: Toverland bouwt gloednieuw entreegebied Port Laguna

Reacties
Bijdrage