Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Parkeren in Toverland wordt duurder

15-04-2018, 12.05 uur

Parkeren in Toverland wordt 25 procent duurder. Vanaf 7 juli betalen bezoekers geen 8 euro maar 10 euro voor een parkeerkaart. Daarmee wordt het Limburgse attractiepark net zo duur als de Efteling, dierenpark Wildlands in Emmen en Plopsa Indoor Coevorden.

Tegelijkertijd verhoogt Toverland de prijs van een parkeerabonnement van 32 euro naar 40 euro. "De prijsstijging is inherent aan de gigantische uitbreiding van 35 miljoen euro die we komende zomer openen", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We zorgen ook voor een mooie nieuwe parkeerplaats."

Toverland wordt anderhalf keer zo groot door de toevoeging van het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themadeel Avalon, met een spectaculaire wing coaster en een waterattractie. Ook de reguliere entreeprijs gaat omhoog.

De parkeerkosten in Walibi Holland stegen dit jaar van 8 euro naar 8,50 euro. Duinrell vraagt 9 euro, Attractiepark Slagharen neemt genoegen met 7,50 euro. Drievliet en Avonturenpark Hellendoorn rekenen 7 euro voor een parkeerplek.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be