Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland heeft jongste pretparkdirecteur van de Benelux

24-04-2018, 12.07 uur

Een nieuw directielid van Toverland is de jongste pretparkdirecteur van de Benelux. Het Limburgse attractiepark heeft de 23-jarige Teun Dielesen benoemd tot operationeel directeur. Daarmee is het vierkoppige directieteam van Toverland weer compleet.

Dielesen gaat leiding geven aan de operationele afdelingen van het park. "Mijn doel is om dit fantastische familiebedrijf te laten uitgroeien tot een van de grotere vrijetijdsbelevingen van Europa", zegt hij. De twintiger is de vervanger van Benny Steijvers.

De kersverse directeur werkt al vijf jaar bij Toverland, onder meer als attractiemanager. Hij studeerde bedrijfskunde in Maastricht en Amsterdam. Sinds drie jaar is hij de schoonzoon van algemeen directrice Caroline Kortooms. Het directieteam van Toverland bestaat verder uit technisch directeur Paul Oomen en commercieel directrice Carin van Berkel.

Volgens Toverland wordt de jonge directeur de komende tijd nauw bijgestaan door Toverland-eigenaar Jean Gelissen en directrice Kortooms. "Zij hebben Dielesen benaderd voor deze functie omdat hij een passie voor de branche heeft en beschikt over het Toverland-DNA", zegt een woordvoerster. "Hij is een professioneel mensen-mens."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be