Attractiepark Toverland

Toverland heeft jongste pretparkdirecteur van de Benelux

24-04-2018, 12:07 uur | Reacties

Een nieuw directielid van Toverland is de jongste pretparkdirecteur van de Benelux. Het Limburgse attractiepark heeft de 23-jarige Teun Dielesen benoemd tot operationeel directeur. Daarmee is het vierkoppige directieteam van Toverland weer compleet.

Dielesen gaat leiding geven aan de operationele afdelingen van het park. "Mijn doel is om dit fantastische familiebedrijf te laten uitgroeien tot een van de grotere vrijetijdsbelevingen van Europa", zegt hij. De twintiger is de vervanger van Benny Steijvers.


ZIE OOK: Oud-directielid Efteling aan de slag voor Toverland

De kersverse directeur werkt al vijf jaar bij Toverland, onder meer als attractiemanager. Hij studeerde bedrijfskunde in Maastricht en Amsterdam. Sinds drie jaar is hij de schoonzoon van algemeen directrice Caroline Kortooms. Het directieteam van Toverland bestaat verder uit technisch directeur Paul Oomen en commercieel directrice Carin van Berkel.

Volgens Toverland wordt de jonge directeur de komende tijd nauw bijgestaan door Toverland-eigenaar Jean Gelissen en directrice Kortooms. "Zij hebben Dielesen benaderd voor deze functie omdat hij een passie voor de branche heeft en beschikt over het Toverland-DNA", zegt een woordvoerster. "Hij is een professioneel mensen-mens."

ZIE OOK: Frisse wind door Toverland: directeur en twee managers weg

Reacties