Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling Theater verbouwd voor nieuwe theatervoorstelling

12-04-2018, 13.29 uur

Het bekende Efteling Theater wordt behoorlijk verbouwd voor een nieuwe voorstelling. In september gaat de Cirque du Soleil-achtige show CARO in première. Uit de nieuwe zaalplattegrond blijkt dat het theater een totaal andere indeling krijgt dan voorheen.

Het podium komt in het midden van de zaal te liggen, zoals in een circus. Daaromheen staan de tribunes. In totaal zijn er straks 952 zitplaatsen, waarvan zestien voor invaliden.

Het Efteling Theater bevindt zich bij de ingang van het attractiepark. CARO is te zien vanaf 1 september. Vandaag begon de kaartverkoop. Reguliere entreebewijzen kosten 25 euro per persoon. Abonnementhouders zijn 18,75 euro kwijt.

De 75 minuten durende avondshow - geïnspireerd op de Stoomcarrousel uit de Efteling - is bedoeld voor bezoekers van alle leeftijden en nationaliteiten. Er wordt nauwelijks in gesproken. De Efteling omschrijft de productie als "een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek". De regie is in handen van Stanley Burleson.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be