Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Nieuws

Miljardair presenteert plannen voor gigantisch themapark in Londen

14-04-2018, 18:12 uur | Reacties

Een miljardair uit India heeft plannen om in Londen een gigantisch attractiepark te ontwikkelen. Mediatycoon Subhash Chandra wil zo'n 1 miljard pond investeren in een themapark dat helemaal in het teken staat van het thema vrede.

Het middelpunt van het park moet een enorm cultureel centrum met interactieve attracties worden. Daarvoor worden "3D-technieken en animatronics" gebruikt, zegt Chandra. "We willen laten zien hoe de wereld in de afgelopen zesduizend jaar is ontwikkeld." Hij rekent op tien miljoen bezoekers per jaar.

ZIE OOK: Grote twijfels over megapretpark Londen

"Het is al heel lang mijn droom om iets te bouwen dat toekomstige generaties laat zien hoe beschavingen in het verleden in harmonie en met respect voor de natuur met elkaar samenleefden", aldus de bedenker.

Het nog naamloze project van 25 hectare moet gerealiseerd worden in de Londense wijk Silvertown. De plannen omvatten ook musea, theaters, winkelcentra, restaurants, een botanische tuin en een luxe hotel.Sinds 2012 wordt er ook gesproken over de bouw van een ander megapretpark in de buurt van Londen, al zijn er grote twijfels of dat project ooit van de grond zal komen. Filmmaatschappij Paramount heeft zich afgelopen zomer al teruggetrokken.

ZIE OOK: Filmmaatschappij Paramount trekt zich terug uit megapretpark Londen

Reacties
Bijdrage