Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Grote vechtpartij bij Droomvlucht in de Efteling: zeven aanhoudingen

08-04-2018, 21.26 uurBeeld: Nick Jespers

Bij een grote vechtpartij in de Efteling zijn zondagmiddag meerdere lichtgewonden gevallen. De politie hield in totaal zeven mensen aan. Het incident vond plaats bij de attractie Droomvlucht, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Een 16-jarig meisje uit Oisterwijk en een 17-jarig meisje uit Den Bosch zijn opgepakt, net als een 20-jarige vrouw uit Amsterdam, een 19-jarige man uit Amsterdam en een 27-jarige man uit Purmerend. Ze gingen met elkaar op de vuist bij de attractie.

Twee andere mannen van 58 en 34 jaar uit Amsterdam en Purmerend keerden zich tijdens de aanhouding tegen de politie. Daarbij werden agenten beledigd en bedreigd. Ook dit duo is opgepakt. Een 33-jarige vrouw uit Purmerend is na het geven van een verklaring vrijgelaten, maar ze blijft wel verdachte in het onderzoek.

Het is niet duidelijk waar het Droomvlucht-incident exact plaatsvond. De politie kan ook nog niet zeggen hoe het opstootje is ontstaan. Andere bezoekers zouden weinig last gehad hebben van het voorval.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be