Efteling

Busverbinding tussen Breda en Efteling in weekenden en vakanties

06-04-2018, 14:03 uur | ReactiesFoto: Lisa van der Drift

De rechtstreekse busverbinding tussen Breda en de Efteling blijft actief. Een pilot die afgelopen winter werd gehouden, is succesvol gebleken. Vanaf maandag 9 april rijdt er ieder weekend en in Nederlandse en Belgische schoolvakanties een bus vanuit Breda naar het attractiepark, zonder tussenstops.

De zogenoemde Efteling Express Breda is een gezamenlijk initiatief van Arriva, de Efteling en de gemeente Breda. In de bus kunnen reizigers gebruikmaken van de OV-chipkaart of kiezen voor een ritkaart (3,98 euro) of een dalurendagkaart (6,22 euro). Betalen kan alleen met een pinpas.


ZIE OOK: Binnen drie uur van Rotterdam naar Disneyland dankzij nieuwe treinverbinding

Er zijn ook combitickets voor busvervoer inclusief toegang tot de Efteling, voor 38 euro. In dat geval is de busreis eigenlijk gratis: een los entreekaartje voor het attractiepark kost aan de kassa namelijk ook 38 euro. Online betalen gasten 36 euro.

De vertrektijden van de Efteling Express Breda zijn afgestemd op de openingstijden van de Efteling. 25 minuten na sluitingstijd van het park vertrekt de laatste bus terug.

ZIE OOK: Breda krijgt rechtstreekse Efteling-bus

Reacties