Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Busverbinding tussen Breda en Efteling in weekenden en vakanties

06-04-2018, 14.03 uurBeeld: Lisa van der Drift

De rechtstreekse busverbinding tussen Breda en de Efteling blijft actief. Een pilot die afgelopen winter werd gehouden, is succesvol gebleken. Vanaf maandag 9 april rijdt er ieder weekend en in Nederlandse en Belgische schoolvakanties een bus vanuit Breda naar het attractiepark, zonder tussenstops.

De zogenoemde Efteling Express Breda is een gezamenlijk initiatief van Arriva, de Efteling en de gemeente Breda. In de bus kunnen reizigers gebruikmaken van de OV-chipkaart of kiezen voor een ritkaart (3,98 euro) of een dalurendagkaart (6,22 euro). Betalen kan alleen met een pinpas.

Er zijn ook combitickets voor busvervoer inclusief toegang tot de Efteling, voor 38 euro. In dat geval is de busreis eigenlijk gratis: een los entreekaartje voor het attractiepark kost aan de kassa namelijk ook 38 euro. Online betalen gasten 36 euro.

De vertrektijden van de Efteling Express Breda zijn afgestemd op de openingstijden van de Efteling. 25 minuten na sluitingstijd van het park vertrekt de laatste bus terug.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be