Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verkoopt tickets voor exclusief Disney-evenement

10-04-2018, 00.22 uur

Disneyland Paris is begonnen met het verkopen van tickets voor Disney FanDaze, een exclusief evenement op zaterdagavond 2 juni. Sinds middernacht kunnen Disney-fans een los entreebewijs kopen voor de Disney FanDaze Inaugural Party, die plaatsvindt in het Walt Disney Studios Park.

De feestelijke avond staat in het teken van bijzondere meet-and-greets, entertainmentacts en parades met zeldzame Disney-figuren in niet eerder vertoonde outfits. Er lopen meer dan vijftig verschillende personages rond. Ook de attracties zijn geopend. Verder zijn er speciale souvenirs en hapjes te koop.

Sinds januari waren er al vip-pakketten beschikbaar, inclusief entreekaarten, hotelovernachtingen, pins en andere extra's. Nu worden via de officiële Disneyland-site ook losse toegangsbewijzen verkocht. Tickets kosten 109 euro per persoon, maar de eerste tweeduizend boekers betalen 99 euro.

Verder krijgen de meeste abonnementhouders korting. Vip-abonnees met een Infinity-pasje zijn 79 euro kwijt. Wie een Magic Plus-abonnement heeft, moet 89 euro afrekenen. Voor Magic Flex-abonnementhouders blijft de toegangsprijs 99 euro. Discovery-abonnees zijn het volledige bedrag kwijt. Kortingskaarten zijn alleen telefonisch te bestellen, vanaf dinsdagochtend om 09.00 uur.

Het Disney-feest op 2 juni duurt van 20.00 tot 02.00 uur. Voor twee bijeenkomsten moet 25 euro per stuk bijbetaald worden. Het gaat om een conferentie over teddybeer Duffy en een presentatie van Disney-imagineer Tom Fitzgerald.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be