Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisattractie gesloten vanwege kapotte motor

05-04-2018, 20.33 uurBeeld: Wouter Bakker

Een kermisattractie in Utrecht is vanmiddag gesloten nadat de motor het begaf. Dat ging gepaard met flink wat rookontwikkeling, blijkt uit een foto. Het gaat om de molen Hollywood Star op de kermis in het Griftpark in Utrecht.

De dieselmotor van de attractie gaf rond 16.00 uur de geest. Bezoekers die op dat moment in de stoeltjes zaten, konden zonder problemen uitstappen. Volgens het AD is de eigenaar nog op zoek naar een monteur die de motor kan repareren.

Het is nog niet duidelijk hoelang dat gaat duren. Vandaag blijft de Hollywood Star in ieder geval dicht. De kermis duurt nog tot en met zondag 8 april.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be