Disneyland Paris

Disneyland Paris krijgt theatershow met The Lion King in 2019

05-04-2018, 17.01 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft een gloednieuwe theatershow aangekondigd. Vanaf 2019 kunnen bezoekers van het Disneyland Park kijken naar een musical rond de Disney-klassieker The Lion King. De voorstelling zal te zien zijn in het vernieuwde Chaparral Theater in themagebied Frontierland, dat binnenkort herbouwd wordt.

"Geliefde personages zoals Simba, Nala, Timon en Pumbaa komen voor de ogen van het publiek tot leven, samen met de iconische muziek en het klassieke verhaal uit de film", laat Disneyland Paris weten.


ZIE OOK: Sloop van theater in Disneyland Paris begonnen

The Lion King ging in 1994 in première. In de zomer van 2019 draait een nieuwe live-action-versie van de populaire tekenfilm in de bioscoop.

Van 2004 tot 2009 was er al een Lion King-show te zien in Disneyland Paris, namelijk The Legend of the Lion King in het Videopolis Theater in Discoveryland. Die Broadway-achtige voorstelling duurde dertig minuten.

The Lion King is momenteel ook een belangrijk onderdeel van avondspektakel Disney Illuminations, parade Disney Stars on Parade en theatershow Mickey and the Magician in het Walt Disney Studios Park.

ZIE OOK: Disneyland Paris gaat theater slopen en opnieuw opbouwen

Reacties