Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Parkeren bij Disneyland Paris kan goedkoper en dichterbij

05-04-2018, 14.26 uur

Nu de parkeertarieven van Disneyland Paris opnieuw zijn verhoogd, zoeken fans naar goedkopere manieren om hun auto neer te zetten. Sinds gisteren kost parkeren bij Disneyland Paris 25 euro, een stijging van 25 procent. Er zijn echter verschillende voordeligere alternatieven.

Zo is het mogelijk om gebruik te maken van de parkeergarage bij uitgaansgedeelte Disney Village, in de buurt van souvenirwinkel World of Disney en restaurants Vapiano en Five Guys. Automobilisten kunnen daarvoor de borden Disney Village volgen.

24 uur parkeren kost 24 euro. Dat is goedkoper dan het parkeerterrein van Disneyland zelf. Bijkomend voordeel is dat bezoekers minder ver hoeven te lopen naar de ingangen van de Disney-parken. Ook de rij bij de tassencontrole is daar vaak een stuk korter.

Een andere optie is gratis parkeren bij partnerhotels van Disneyland Paris, zoals Vienna House Magic Circus, Vienna House Dream Castle, B&B en Kyriad. Vanuit daar rijden meerdere keren per uur gratis pendelbussen naar de entree van Disneyland Paris.

Verder zit parkeren inbegrepen bij de drie duurste Disneyland-jaarkaarten. Dat zijn Magic Flex (219 euro), Magic Plus (259 euro) en het vip-abonnement Infinity (399 euro). Voor Infinity-abonnees is er een speciale vip-parkeerplaats in het leven geroepen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be