Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen filmt bezoekers in lanceerachtbaan

04-04-2018, 20.14 uur

Wie in de nieuwste achtbaan van Attractiepark Slagharen stapt, wordt voortaan gefilmd tijdens een ritje. Het pretpark heeft lanceerachtbaan Gold Rush afgelopen weekend uitgerust met videocamera's. Waaghalzen kunnen na afloop beelden van hun rit bekijken én delen op social media.

In Gold Rush worden passagiers vooruit, achteruit en weer vooruit gelanceerd met een topsnelheid van 95 kilometer per uur, gevolgd door twee inversies. Na afloop zijn opnames van de rit zichtbaar op schermen in de winkel bij de uitgang van de attractie.

Voor 10 euro krijgen bezoekers een QR-code en een link waarmee ze hun video online kunnen bekijken, downloaden en verspreiden.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be