Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Hardloopwedstrijd Disneyland Paris staat in het teken van Disney-schurken

17-04-2018, 15:58 uur | Reacties

Het jaarlijkse hardloopevenement runDisney in Disneyland Paris staat dit jaar in het teken van de Disney-schurken. Sportieve Disney-fans krijgen de kans om buiten openingstijd door de Disney-parken te rennen. Daarbij komen ze dit keer allerlei slechteriken uit de Disney-films tegen.

Het vierdaagse evenement, dat in 2018 voor de derde keer plaatsvindt, duurt van donderdag 20 tot en met zondag 23 september. Er zijn drie verschillende afstanden voor volwassenen: vijf kilometer, tien kilometer en een halve marathon (21,1 km). Vandaag begint de kaartverkoop.

ZIE OOK: Blamage: niet genoeg medailles voor hardloopwedstrijd Disneyland Paris

De hardloopwedstrijd van vijf kilometer staat vrijdagavond in het teken van Thanos, de ultieme vijand van de Avengers uit het Marvel-universum. Een dag later laten de 'sidekicks' van de Disney-schurken zich zien tijdens de wedstrijd van tien kilometer. Bij de halve marathon op zondag zijn tientallen Disney-, Star Wars- en Marvel-schurken van de partij.

Prijzen variëren van 37 euro tot 77 euro. De organisatie rekent op 24.000 deelnemers. Zij mogen verkleed komen. Voor kinderen is er een aparte loop van honderd meter, tweehonderd meter of één kilometer. Daar kunnen ze Stitch en zijn buitenaardse vrienden ontmoeten.

Vorig jaar liep de kaartverkoop volledig in de soep door technische problemen. Ook vandaag is de officiële site van runDisney slecht bereikbaar.ZIE OOK: Kaartverkoop hardloopwedstrijd Disneyland Paris loopt in de soep: 'Waardeloos en schandalig'

Reacties
Bijdrage