Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland heeft originele oplossing voor lerarenstaking

04-04-2018, 13.17 uur

Toverland heeft een oplossing gevonden voor de lerarenstaking op vrijdag 13 april. Ouders die éigenlijk geen vrij kunnen nemen, kunnen gebruikmaken van een werkplek in het Limburgse attractiepark. Een deel van restaurant Katara Plaza wordt omgebouwd tot een 'kantoor' met uitzicht op de attracties.

Op 13 april leggen basisschoolleraren uit Limburg en Noord-Brabant voor de derde keer het werk neer. "In Katara Plaza is wifi aanwezig en er wordt gezorgd voor extra stroompunten voor laptops, tablets en mobiele telefoons", vertelt een woordvoerster. "Ook zal er gratis koffie en wat lekkers klaarstaan voor de werkende ouders."

Een medewerker van Toverland is aanwezig om een oogje in het zeil te houden. "Ouders kunnen tussendoor dan ook prima met hun kinderen in de attracties gaan. Een ideale manier om even te pauzeren en het hoofd weer leeg te maken." Het vooraf reserveren van een werkplek is niet nodig. Toverland hanteert de reguliere entreeprijzen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be