Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Foto's: nieuw uiterlijk voor achtbaan in Bobbejaanland

01-04-2018, 23.10 uurBeeld: Hannes Andries

Bobbejaanland heeft de hangende achtbaan Dreamcatcher flink opgeknapt. Het station van de 31 jaar oude rollercoaster is aangekleed met grote rotspartijen. Ook kwamen er nieuwe decoraties in de omgeving van de attractie.

Het Vlaamse pretpark besloot de 25 meter hoge achtbaan te vernieuwen vanwege de toevoeging van virtual reality. Binnenkort kunnen passagiers ervoor kiezen om tijdens een ritje een virtualreality-headset te dragen. Ze wanen zich dan in een andere wereld.

Momenteel legt Bobbejaanland de laatste hand aan het nieuwe systeem, vertelt een woordvoerster aan Looopings. Waarschijnlijk kunnen de eerste bezoekers later deze maand van de techniek gebruikmaken.

In Bobbejaanland staat al enkele jaren een andere virtualreality-achtbaan. De overdekte rollercoaster Revolution is in 2016 voorzien van virtualreality-brillen, in samenwerking met Samsung. Sindsdien wordt de attractie Mount Mara genoemd.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be