Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi breidt condoomcollectie uit

01-04-2018, 12.24 uur

Condooms nemen bij Walibi Holland een steeds prominentere plek in. Bezoekers van het pretpark kunnen tegenwoordig kiezen uit talloze verschillende condooms met seksuele woordspelingen op de verpakking.

Op de balie van de winkel Sunset Souvenirs in de vernieuwde Main Street staat zelfs een heuse condoomcarrousel op de balie, onder de noemer 'Funny Condom Collection'. De opvallende souvenirs kosten 2,95 euro per stuk.

Op de voorbehoedsmiddelen staan grappig bedoelde teksten als 'Hello Titty' in plaats van Hello Kitty, 'Suckers' in plaats van Snickers, 'Nescondom' in plaats van Nescafé en 'Adildo' in plaats van Adidas. Ook zijn er condooms met 'I will not be your father', 'I love sex', het Batman-logo en een afbeelding van parende panda's.

Het attractiepark verkoopt al sinds 2015 speciale Walibi-condooms met de leus '#Hardgaan' erop. Daar was destijds veel over te doen. "Condooms zijn geen souvenirtjes die je op zo'n plek hoort aan te bieden", liet vereniging Ouders van Waarde weten. "Dit is bizar en absoluut niet volgens onze waarden en normen", reageerde een politicus uit Dronten.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be