Walibi Holland

Walibi breidt condoomcollectie uit

01-04-2018, 12:24 uur | Reacties

Condooms nemen bij Walibi Holland een steeds prominentere plek in. Bezoekers van het pretpark kunnen tegenwoordig kiezen uit talloze verschillende condooms met seksuele woordspelingen op de verpakking.

Op de balie van de winkel Sunset Souvenirs in de vernieuwde Main Street staat zelfs een heuse condoomcarrousel op de balie, onder de noemer 'Funny Condom Collection'. De opvallende souvenirs kosten 2,95 euro per stuk.


ZIE OOK: Bezoekers Walibi Holland gaan 'hard': pretpark verkoopt speciale Walibi-condooms

Op de voorbehoedsmiddelen staan grappig bedoelde teksten als 'Hello Titty' in plaats van Hello Kitty, 'Suckers' in plaats van Snickers, 'Nescondom' in plaats van Nescafé en 'Adildo' in plaats van Adidas. Ook zijn er condooms met 'I will not be your father', 'I love sex', het Batman-logo en een afbeelding van parende panda's.

Het attractiepark verkoopt al sinds 2015 speciale Walibi-condooms met de leus '#Hardgaan' erop. Daar was destijds veel over te doen. "Condooms zijn geen souvenirtjes die je op zo'n plek hoort aan te bieden", liet vereniging Ouders van Waarde weten. "Dit is bizar en absoluut niet volgens onze waarden en normen", reageerde een politicus uit Dronten.

ZIE OOK: Walibi Holland geeft gratis condoom aan meisje met kapotte telefoon

Reacties