Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bizar: Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland met Tower of Terror-thema

31-03-2018, 07.05 uur

Disneyland Paris had vrijdagavond een bijzondere verrassing in petto voor bezoekers van een exclusief Tower of Terror-themafeest. Speciaal voor het evenement kreeg achtbaan Rock 'n' Roller Coaster tijdelijk een ander thema.

De bekende rockmuziek van Aerosmith maakte voor één avond plaats voor de soundtrack van The Twilight Zone Tower of Terror. Tijdens achtbaanritjes werd een remix van de onheilspellende Tower of Terror-muziek gedraaid. De kleurrijke lichtshows in de overdekte attractie waren vervangen door witte stroboscoopeffecten.

In het Walt Disney Studios Park vond een gala-avond plaats voor vip-abonnees, om het tienjarig bestaan van The Twilight Zone Tower of Terror te vieren. Op de gevel van het Hollywood Tower Hotel was een projectieshow te zien. In de attractie liepen acteurs rond. Verder trad er een dj op en werden er zeldzame souvenirs weggegeven.

Vorige maand maakte Disneyland Paris bekend dat Rock 'n' Roller Coaster in de toekomst wordt omgebouwd tot een attractie rond Marvel-superheld Iron Man. De verbouwing moet in 2021 af zijn.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be