Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Drievliet verwijdert Facebook-pagina

03-04-2018, 18.39 uur

Drievliet zegt social media vaarwel. Het officiële Facebook-account van het Haagse familiepretpark is onlangs verwijderd. Eerder nam Drievliet al afscheid van Twitter en YouTube. Ook op Instagram en Snapchat is de trekpleister niet te vinden.

Wie op de website van Drievliet op het Facebook-logo klikt, krijgt nu te zien: "Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar." De Twitter-pagina van het attractiepark werd voor het laatst bijgehouden in 2012. Sindsdien is ook het YouTube-kanaal niet meer bijgewerkt.

Via social media contact hebben met Drievliet is dus niet mogelijk. Ook een e-mail sturen zit er niet in. Bezoekers met vragen of klachten kunnen het management alleen per post bereiken. "Voor op- of aanmerkingen over uw bezoek verzoeken wij u dit schriftelijk en binnen veertien dagen na uw bezoek te sturen naar ons correspondentieadres", staat op de site van het park.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be