Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
World of Dinos

Grootste reizende dino-expositie van Europa komt naar Utrecht

01-04-2018, 13.22 uur

De grootste reizende dino-expositie van Europa komt in de zomervakantie naar Nederland. In de Jaarbeurs in Utrecht is van 7 juli tot en met 2 september World of Dinos te vinden, met ruim zestig levensechte dinosaurussen verspreid over meer dan zevenduizend vierkanter meter.

World of Dinos speelt daarmee slim in op de hype rond bioscoopfilm Jurassic World: Fallen Kingdom, die in juni in première gaat. Het project is een initiatief van Hillenaar Events uit Leiderdorp. Utrecht heeft komende zomer de wereldprimeur. Daarna reist de expo de wereld over.

"De voorbereidingen hebben meer dan een jaar geduurd", zegt projectmanager Mariska van den Hout. "Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. Alle dino's bewegen en maken geluid."

Voor de opbouw is tien dagen uitgetrokken. Een entreebewijs voor volwassenen kost 17,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar en 65-plussers betalen 15 euro. Een bezoek duurt naar verwachting gemiddeld anderhalf uur. De bedenkers rekenen in acht weken tijd op meer dan 50.000 bezoekers.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer World of Dinos
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be