Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Drievliet kondigt nieuwe attractie aan

29-03-2018, 20.48 uur

Drievliet opent dit voorjaar een nieuwe attractie. Het Haagse familiepark, dat in 2018 tachtig jaar bestaat, krijgt een doolhof van duizend vierkante meter. Op vrijdag 27 april moet de nostalgische toevoeging af zijn.

In de jaren vijftig en zestig stond er al een doolhof in Drievliet. Dat labyrint maakte in 1970 plaats voor andere attracties. Om het tachtigjarig bestaan van het pretpark kracht bij te zetten, keert het doolhof terug op een nieuw terrein aan de zijkant van het park.

Het nieuwe seizoen van Drievliet begint morgen. In het entreegebouw is een tentoonstelling over de geschiedenis van het park te zien, met oud beeldmateriaal. Tijdens de zomervakantie kunnen bezoekers twee keer per dag kijken naar de nieuwe familieshow Tech Interactive, met natuurkundige experimenten en proeven.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be