Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen presenteert speciale jubileumpin

29-03-2018, 14.36 uur

Het 55-jarig bestaan van Attractiepark Slagharen wordt gevierd met een speciale jubileumpin. Het Overijsselse pretpark heeft een speldje uitgebracht om de bijzondere mijlpaal te vieren. Daarop staan een cowboyhoed, de bijbehorende jaartallen, het getal 55 en het logo van Slagharen.

Alle abonnementhouders van Slagharen ontvangen een pin. Andere bezoekers kunnen het hebbedingetje aanschaffen in souvenirwinkels in de Main Street. De pin kost 3,50 euro per stuk. Er zijn in eerste instantie achtduizend exemplaren gemaakt.

Attractiepark Slagharen opende in juni 1963, toen nog onder de naam Ponypark Slagharen. Inmiddels zijn de pony's definitief verleden tijd. Vorig jaar verwelkomde het park meer dan één miljoen bezoekers.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be