Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man overleden bij dramatisch ongeluk met kermisattractie

27-03-2018, 10.53 uur

Bij een noodlottig ongeval met een kermisattractie is maandag een man om het leven gekomen. De veertiger was bezig met de opbouw van de Booster Maxx op de kermis in het Noord-Franse Nancy. Volgens regionale media werd hij verpletterd door een gondel van de 55 meter hoge attractie.

Hulpdiensten konden niets meer voor de man betekenen. Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het incident. De eerste bevindingen wijzen erop dat het slachtoffer zelf een fout heeft gemaakt.

De Booster Maxx, die afgelopen winter nog een opknapbeurt kreeg, was goedgekeurd door veiligheidsinstanties. De kermis in Nancy is één van de best bezochte kermissen in Frankrijk, met bijna twee miljoen bezoekers per jaar. Het evenement duurt van 30 maart tot en met 29 april.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be