Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Opknapbeurt voor themagebied Toverland

27-03-2018, 22.55 uur

Toverland heeft afgelopen winter niet stilgezeten. Naast de bouw van het nieuwe themagebied Avalon en het nieuwe entreegebied Port Laguna had het Limburgse attractiepark ook tijd voor het opknappen van een bestaand themadeel. De Troy Area bij houten achtbaan Troy is onder handen genomen.

De ingang en de wachtrij zijn opnieuw aangelegd. Een simpele meandering met houten hekjes heeft plaatsgemaakt voor een kronkelpaadje tussen het groen. Ook het terras werd vernieuwd.

"Het wachten is een stuk aangenamer geworden", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "De Troy Area is nu helemaal klaar voor de opening van Port Laguna in de zomer."

Troy zelf heeft ook een onderhoudsbeurt gehad. Daarbij werd een groot deel van de houten achtbaan vervangen. Daarnaast introduceerde Toverland nieuwe muziek.





Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be