Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Coo

Belgisch pretpark breekt attractie af

24-03-2018, 14.11 uur | Reacties

Het Belgische pretpark Plopsa Coo breekt een attractie af. De Octopus, geopend in 2008, verdwijnt. Een Franse kermisexploitant neemt de molen over. Dat bevestigt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings.

"We zijn bezig met plannen voor 2020 en daar past deze attractie niet meer in", aldus Van den Kerkhof. Op Facebook verschenen foto's van de afbraak. Over eventuele nieuwe attracties is nog niets bekend. "Daar is het nog iets te vroeg voor."

Plopsa Coo is één van de drie Plopsa-parken in België, naast Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt. In De Panne ligt ook een Plopsa-zwemparadijs.

Meer Plopsa Coo
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be