Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn zet in op gezond eten en drinken

23-03-2018, 13:33 uur | Reacties

Bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn kunnen vanaf dit jaar ook kiezen voor gezond eten en drinken. Naast de gebruikelijke vette happen komen er verantwoordelijke opties, waaronder biologische smoothies, maaltijdsalades en vegetarische menu's.

Dat heeft het Overijsselse pretpark vandaag laten weten. Ook zijn er straks op meerdere plekken vers fruit, biologisch ijs en suikerarme kinderdrankjes verkrijgbaar. Verder gaat Avonturenpark Hellendoorn glutenvrije producten verkopen, waaronder glutenvrije frikandellen en ijshoorntjes.

ZIE OOK: 'Avonturenpark Hellendoorn is een hel voor veganisten'

"Binnen ons park blijft de vraag naar gezonde voeding elk seizoen groeien", zegt horecamanager Christiaan Broersma. "Zelf ben ik dol op onze vegetarische burger en op de linzensalade. Ik verwacht dat onze gasten net zo enthousiast over de smaak en kwaliteit van ons vernieuwde assortiment gaan worden als ik."

Afgelopen zomer kreeg het attractiepark nog felle kritiek omdat er te weinig opties voor veganisten zouden zijn. "Hellendoorn is de vegan hel, je kunt er alleen maar patat eten", verzuchtte een campagnecoördinator van een veganistenstichting.

Onlangs werd al duidelijk dat Avonturenpark Hellendoorn dit seizoen rookvrij wordt. Bezoekers mogen alleen nog een sigaret opsteken in afgebakende rookzones. Verder worden alle petflessen in het park in het vervolg ingezameld en gerecycled. "We willen ons steentje bijdragen aan het terugdringen van zwerfafval", zegt een woordvoerder.

ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn wordt rookvrij in 2018

Reacties
Bijdrage